Till startsidan

Idag blev äntligen Michael klar. Just den här var nog den svåraste bild jag gett mig på...än sålänge.
Det har tagit ca 36 aktiva timmar att bli klar.

Jag har använt mig av Nostalgie 190g papper,Derwent Soft Graphic H-9B , Cretacolor Nero 350 1-5 samt Fusain Charcoal Conté H-2B, tortillions, stompfers o en bredare målarpensel från Rusta :)

Jag har fått en fix idé på att mer och mer blanda kol och grafit, vilket har visat sig vara så sjukt mycket svårare än vad jag någonsin trodde...
Sen så är det otroligt svårt att ta en bild på grafit så den avspeglar verkligheten på ett bra sätt...skuggningarna blir korniga etc. Den ser annorlunda ut i verkliheten, mer jämn, men men, det får ni leva med.


  
Sen vill jag passa på att upplysa folket om en kommande TÄVLING i sambad med lanserigen av min nya blogg :)
Jag kommer att lägga upp en steg för steg serie av ett porträtt, en bild /dag. Den person om först gissar rätt på vem porträttet föreställer vinner helt enkelt porträttet. Svaret skriver man som en kommentar och endast ett svar /person. Kommentarerna kommer inte att synas förrän alla steg är avklarade. Så ha is i magen o gissa inte för snabbt...men vänta inte för länge....

Tävlingen kommer att starta någon gång under nästa vecka, en dag innan tävlingen börjar kommer jag skriva ut info etc på bloggen samt på Facebook.

Nu ska det sovas...väckarklockan ringer snart...usch...

shiiiiiiiiit vad sjuk bra det blev :):):):):):)

2010-10-07 @ 23:27:26

Sjukt fin är den!!!!!

2010-10-09 @ 11:19:01
URL: http://mommyrocks.blogg.se/